Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 40
Ga naar:   

Hiep Hiep Hoera...Joren is 1 jaar!

30 oktober 2009
Vandaag is het al een jaar geleden dat onze allerkleinste kapoen op de wereld kwam, wat gaat de tijd toch snel voorbij.
Samen met mama, papa en grote zus Alyssa heb ik mijn verjaardag al een klein beetje gevierd. (Volgende week zaterdag vier ik het nog eens met familie)
Nadat mijn mama, papa en grote zus gezongen hadden en ik het kaarsje met behulp van mijn grote zus had uitgeblazen, hebben we met zijn allen lekker gesmuld van de chocomousetaart...mmm... wat was die lekker!
Nadien mocht ik al een pakje open doen en wat was het?? een leuke trein met 3 wagonnetjes achteraan en als je erop duwt, gaat hij vanzelf rijden. Geweldig!

Benieuwd wat ik volgende week zaterdag nog allemaal ga krijgen, ik zal het jullie dan wel laten weten. 

Tot de volgende

Kusjes Joren

Plopsaland de Panne

21 juli 2009

Eerste schooldag

05 januari 2009
Vanmorgen was het dan zover, mijn eerste schooldag. Mama kwam mij rond 7u wakker maken, zodat ik nog rustig kon ontbijten en mij klaarmaken. We moesten wel op tijd vertrekken, want het had de nacht ervoor goed gesneeuwd en ook bij het vertrek was het hevig aan het sneeuwen.
Terwijl papa de auto sneeuwvrij ging maken, deed mama mijn jas, muts,sjaal en handschoenen aan. Mijn mooie diddlelina rugzak mocht ik zeker niet vergeten. Hierin had mama een lekkere boterham en chocomelk ingestopt.
Op school aangekomen, moesten we nog een beetje wandelen eer we in het peuterklasje aankwamen.

Mama en papa gingen samen met mij, mijn jas ophangen (bij de appel)en mijn rugzak in het rekje zetten. Nu nog even een dikke kus geven en dan fijn spelen. Joepie, glijden van de glijbaan.

Om 12.20u kwamen mama en papa mij terug halen en de juffrouw zei dat ik heel flink was geweest. Ik had niet gehuild en het was precies alsof ik al heel lang naar school ging.
Zo goed was het gegaan.
Mama en papa waren best wel trots op mij, want ze hadden wel een beetje schrik. Maar zoals je kunt lezen, was dat voor niets nodig .

In de klas heb ik fijn gespeeld met de andere kindjes en een mooie tekening ingekleurd!

Een bezoekje in het peuterklasje

12 december 2008
Vanmorgen ben ik samen met mijn mama, papa en kleine broer Joren, een kijkje gaan nemen in mijn toekomstig klasje. Van 8.40u-9.30u kon ik kennismaken met mijn juffrouw en eventuele kindjes die ook na de kerstvakantie, voor het eerst naar school gingen.
Toen ik binnenstapte in mijn klasje, werd ik meteen door juffrouw Ilse begroet. Eerst voelde ik mij een beetje onwenning, maar na een tijdje ben ik dan toch eens de verschillende speelhoeken gaan bekijken. Het allerleukste vond ik de hoek met de glijbaan en wipschommel.
Er was nog een kindje aanwezig, die ook in januari voor het eerst naar school ging, namelijk Jana. Terwijl mama en papa een praatje maakten met de juffrouw en de ouders van Jana, heb ik nog fijn gespeeld.
Om 9.30u kwamen de andere kindjes terug van het turnen en was het voor ons tijd om naar huis te gaan.
De juffrouw vroeg of ik nog terug kwam en ik zei volmondig 'ja' .
Mama en papa zijn benieuwd of dat na 5 januari nog zo gaat zijn, want dan begint mijn schoolcarrière !

Sinterklaas

29 november 2008
Vandaag heb ik sinterklaas en zwarte piet gezien. Ze kwamen een bezoekje brengen op mijn papa zijn werk. Ondanks dat ik eigenlijk wel wat ziek was (verkouden),wou ik deze gebeurtenis niet missen.
Tegen 13.45u zijn we richting leopoldsburg gereden,want om 14.45u zouden sinterklaas en zwarte piet daar toekomen. Er waren nog een hele hoop andere kinderen aanwezig en nadat ik even wat gespeeld had, werd er verteld dat sinterklaas onderweg was.Wat spannend was dat...!
Nadat sinterklaas was toegekomen, was het tijd voor het uitdelen van de cadeautjes.
Samen met mijn broertje en papa ben ik tot bij sinterklaas gegaan. Omdat we heel flink zijn geweest, heb ik een magisch tekenbord gekregen en Joren "first cubes" van cotoons.
Ook kregen we een zak vol lekkere snoepjes en fruit. mmmmmh lekker

Het was een super leuke namiddag .

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.